Mantra Circle ⚭ Yin Relaxatie

We komen samen voor een Mantra Circle en Yin relaxatie op woensdag 14 oktober 2020.

Om jullie hierin te begeleiden delen Leen & Lies hun passies met jullie:

✨ Mantra Chanten ✨
              ⚭
✨ Yin Relaxatie ✨

mediteren

Programma: 

💛 

Verwelkoming met hartverwarmende mantra's
🧡 Relaxerende yin yoga sessie. 
💚Je ontvangt de ruimte om je inzichten, het gefluister van je hart en dat wat aandacht vraagt voor jezelf neer te schrijven. 
💜 We sluiten af met enkele helende mantra’s om de (onbewuste) patronen los te laten en de energie te helen, zodat we met een vrij hart de nieuwe maan tegemoet gaan. 

🧘🏻‍♀️ Bij Yin yoga keer je bewust naar binnen. Je brengt je aandacht naar je ademhaling wanneer je bepaalde yoga poses aanhoudt. Je luistert naar je lichaam en je ademhaling om zo een diepe ontspanning te ervaren. 

🌹 We care for you.
De ruimte waar we samenkomen is zeer groot, alle ramen kunnen open, we nemen de nodige veiligheidsmaatregelen en maken het vooral gezellig. Want verbinding en gezelligheid is wat ons gezond houdt. 

⚭ INFO ⚭

Prijs: €33

Locatie: De Zuidkant (Frederik Burvenichstraat 156, Gentbrugge)
⚬ 
Wanneer? Woensdag 14 oktober ⎮ 19u30 - 21u30

Inschrijven? Klik op onderstaande knop, er opent automatisch een e-mail. Mail me gewoon even je naam en je ontvangt van mij een bevestiging met de betalingsgegevens.

 

Wie zijn Leen & Lies?

 

🧘🏻‍♀️ Leen is een gepassioneerde vrouw & yoga teachter met een voorliefde voor mantra's. De combinatie met Yin Relaxatie is een gouden ervaring. 
Ontdek meer over Leen op haar website: www.linside.be 

🧘🏻‍♀️ Lies is een enthousiaste vrouw & cosmic guide. Met het chanten van mantra's brengt ze heling naar plekken waar woorden niet komen. 
Ontdek meer over Lies op haar website: www.liesosaer.com