LiesOsaer-42_edited.jpg

Hi -Ik ben Lies.


Een enthousiaste vrouw die houdt van mantra's én hiphop. Die opkijkt naar Beyoncé, want ambitie en een gezin kan je als vrouw zeker combineren.

Samen met mijn man woon ik in Destelbergen. Ik hou van de natuur en ga mijn groenten zelf plukken bij de boeren in onze buurt. Je vindt mij dagelijks op mijn yoga mat -zowel in de ochtend als in de avond. Want dat is de rode draad doorheen mijn leven. 

 

Tot 2017 heb ik gewerkt als advocate. Ik deed mijn job graag en goed en net daar zat mijn valkuil. Ik werkte te veel en te hard. Met mijn 28ste verjaardag zijn de dingen drastisch veranderd. Ik had een destructieve relatie waar ik eindelijk durfde uit stappen, ik had twee auto-ongelukken met fysieke letsels als gevolg. Ik kon mijn job niet meer uitoefenen en dat had voor mij als alleenstaande die net een huis had gekocht vele gevolgen. Geen rozengeur en maneschijn dus. 

In mijn zoektocht naar mezelf botste ik op boeken en mensen die me meer vertelden over het universum. Ik begon opnieuw te bidden naar het universum, zoals ik vroeger als kind ook al deed -maar vergeten was. Het voelde als thuiskomen. 

 

Deze verbinding met het universum bracht me de kracht om te gaan voor dat waar mijn hart blij van wordt: impact maken en mensen begeleiden in hun zoektocht met de hulp van het universum. 

 

Toen ik Kundalini Yoga ontdekte vielen voor mij alle puzzelstukken op hun plaats. Dit is dé tool om mezelf te verbinden met het universum en mijn eigen Kundalini -levensenergie te activeren, om van daaruit te leven en te werken. 

Mijn visie.

Op vandaag heb ik een wilde droom of een passionele visie -hoe je het ook mag benoemen. In die droom is elke ziel op deze planeet verbonden met haar eigen kracht en met de universele kracht van de kosmos, zodat het alledaagse leven hand in hand gaat met het spirituele.

 

Ze vindt magie in elke dag, van kleine geluksmomentjes tot grote dromen. Ze vindt vervulling, verbinding, inspiratie en liefde. Ze doet dat sweet & simple: ze bouwt in elke dag kleine momenten van magie.

 

Een ademhalingsoefening van 3 minuten na het ontwaken. Een mantra op de fiets naar het werk. Een yoga sessie voor het slapengaan. Die praktische rituelen van ademhaling, mantra en yoga zorgen voor de verbinding met het universum en voor de vervulling waar haar ziel zo naar verlangt.

 

Ze ziet het leven als een sappige perzik die ze elke dag opnieuw gulzig verslindt. Dat is mijn visie. You in? 

 

Dan help ik je graag als cosmic guide. Ik houd ruimte voor jouw dromen en wensen en wijs je de weg die het universum ons toont. Ik toon je de stappen die je zelf kan zetten naar een overvloedig en vervullend leven. En nee, daar hoef je je hele leven niet voor om te gooien. Tien minuutjes per dag kunnen al een wereld van verschil maken.

 

Ik begeleid je graag. 

LiesOsaer-14_edited.jpg