top of page
Girl_Portal.png

Meditation Club

Dag 24 ☉ Install your new blue print

Onze Subconscious Mind werkt voor ons.

Het is een computer die werkt op basis van de patronen die geïnstalleerd werden & worden. De patronen uit onze kindertijd zijn de blue print die ons gedrag sturen. Wanneer we die patronen jou niet meer ondersteunen is het tijd om nieuwe te installeren.

Met kundalini yoga & meditatie doorbreken we oude patronen & installeren we nieuwe. In deze Meditation Club nodig ik jou uit om een stap verder te gaan en te werken met auto-suggestie naar je subconscious mind.

De magie & meer tech info vind je in deze teaching.

Enjoy

Dag 26 〰️ Let's take this party outside

Download hier de Flow Writing

De woorden die je gebruikt zijn een 'command to this universe'. Met de woorden creëer je jouw realiteit. De realiteit van vandaag is het gevolg van de woorden die je gisteren (en vaak al veel langer uitstuurt). Dus heb je ook de kracht om jouw 'morgen' aka toekomst te creëeren met de woorden die je vandaag uitstuurt.

Zie het als een tuin, jouw container, waar je zaadjes in plant met de woorden die je gebruikt. Hoe vaker je die aandacht geeft (lees als: verhalen die je herhaalt), hoe meer die zaadjes groeien.

De nuances van dit topic ontdek je in deze teaching met een flow writing waarbij we focussen op onze external projection. Deze teaching heeft vele pareltjes -laat ze zacht inzinken.

"One of the great victories in life is the ability to express your Soul."

Sat nam.

bottom of page